neljapäev, 3. detsember 2015

Tapa valla Muusikapäev

Jäneda mudilaskoor igal aastal esineb  Tapa valla Muusikapäeval. See kord esinesime laule "Suur linn", "Sokid masinas" ning ühislaulu "Muusika".

kolmapäev, 18. november 2015

Yousicion

5. klasssi lapsed hakkasid noodist klaverit mängida. Rakenduses "Yousicion" saab valida sobivat tempot ja mängida nii akustilisel pillil, kui ka tahvliarvuti klaviatuuril. Õppisime laulu "When The Saints Sing".



neljapäev, 12. november 2015

Dust Buster


Klaverit saab õppida hästi põnevalt, kui olemas Dust Buster 2. Rakendus võtab vastu ka akustilist pilli heli. Repertuuar on suur - nii klassikaline kui ka pop hittid.


PAINTJOY

Juhtub, et laps unustab töövihiku tundi. Teha paberikoopiat ei ole alati võimalik. Lahendus olemas! Pildista ülesannet ning tee lahti pilti  PaintJoy rakenduses.  Siis saad ilusti ülesannet täita.


kolmapäev, 11. november 2015

Wild Chords

Kitarringis oli lõbus õppida ja mängida akorde "Wild Chords" rakendusega. Tegevus toimub zoos, kus igal loomal on oma akord. Kui mängid õigesti, loom läheb sinuga koos ning saavutad head punktid!

NoteWorks

Vahva oli kinnitada 5. klassi teemat "Klaviatuur ja tähestik". Abiks oli rakendus "Note Works".


teisipäev, 10. november 2015

KAHOOT!

Täna 4.a klassiga tegime võistlus teemal "Muusikainstrumendid". Abiks olid mobiiltelefonid ja tahvelarvutid ning rakendus "Kahoot!"





neljapäev, 5. november 2015

SKETCH-A-SONG

1. ja 2. klassiga kirjutasime muusikapalu tahvelarvutites. Abiks oli tore rakendus "Sketch-a-Song".





reede, 16. oktoober 2015

Tolerantsuse ja rahu nädal Tallinna Pae Gümnaasiumis

Tallinna Pae Gümnaasiumis toimus 12.10–16.10.2015 suurejooneline maailmahariduslik tolerantsuse ja rahu nädal. 

Kogu maailmanädala tegevused olid jaotatud kolme suurde teemasse: pagulased ja põgenikud, hariduse kättesaadavus arengumaades ning keskkonnaharidus ja ressursside taaskasutus.Kõige populaarsemaks ja mõjuvamaks osutusid kaks rändnäitust „Külla Kongo Külla“ ning „Maailma laste elutoad“. Igal klassil oli võimalus registreerida ennast näitusele, kus ekskursiooni näituse põhjal viisid läbi spetsiaalselt selleks väljaõppe saanud gümnaasiumi õpilased. Kokku külastas näitust 20 klassi.

Samuti jätsid sügava mulje aktiivsed vahetunnid, mille raames toimusid Aafrika tantsude töötuba, pagulaste trummide töötuba ning araabia maade moenäitus. Vanematel õpilastel tekkis võimalus kohtuda Palestiinast pärit naise Jameela Pritsiga, kes on Eestis elanud ainult 5 kuud ning kes õpetas õpilasi valmistama rahvuslikku Palestiina toitu ning tutvustas palestiinlaste igapäevast elu.